مواد لازم:

نان لواش                 ۳عدد

پنیر صبحانه             به مقدار لازم

سبزی (ترخان+گشنیز+جعفری+ریحان+)         به مقدار لازم

طرز تهیه:

۱.نون هارو به شکل مستطیل برش میزنیم بعد روی لایه اول نون رو خوب با پنیر وبعد هم با سبزی خرد شده میپوشونیم.

http://yazdfarda.com/media/news_gal/file_31894.jpeg

 

 http://yazdfarda.com/media/news_gal/file_31895.jpeg

 

 

 http://yazdfarda.com/media/news_gal/file_31896.jpeg

 

۲.هر سه لایه نون رو به همین صورت انجام میدیم بعد رولشون میکنیم..

 http://yazdfarda.com/media/news_gal/file_31897.jpeg

 

۳.بعد میذاریم تو کیسه فریزر و میذاریم تو یخچال تا ۲ساعت بمونه.

http://yazdfarda.com/media/news_gal/file_31898.jpeg

 

۴.حالا نون رو از کیسه فریزر درمیاریم و از وسط نصف میکنیم و هر نصفه رو به اندازه ای که دوست داریم برش میزنیم.

 http://yazdfarda.com/media/news_gal/file_31899.jpeg

 

 http://yazdfarda.com/media/news_gal/file_31900.jpeg

 http://yazdfarda.com/media/news_gal/file_31904.jpeg

نکته:

۱.اگه پنیرتون بی نمک بود مقداری نمک به پنیر اضافه کنید چون اگه بی نمک باشه خیلی خوشمزه نمیشه.

۲.میتونید از پنیر خامه ای هم استفاده کنید.

۳.حتما بذارین ۲ساعت تو یخچال بمونه.

++++

عکس هایی در زمینه تزئین نان و پنیر:

http://yazdfarda.com/media/news_gal/file_31901.jpeg

http://yazdfarda.com/media/news_gal/file_31902.jpeghttp://yazdfarda.com/media/news_gal/file_31903.jpeg

http://yazdfarda.com/media/news_gal/file_31905.jpeg

http://yazdfarda.com/media/news_gal/file_31906.jpeg

http://yazdfarda.com/media/news_gal/file_31907.jpeg

http://yazdfarda.com/media/news_gal/file_31908.jpeg

http://yazdfarda.com/media/news_gal/file_31909.jpeg

http://yazdfarda.com/media/news_gal/file_31910.jpeg

  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا