زمان : 26 Azar 1400 - 10:07
شناسه : 170099
بازدید : 4971
منافع مردم فراتر از منافع اقتصادی است وزیر امور اقتصادی و دارایی: منافع مردم فراتر از منافع اقتصادی است وزیر امور اقتصادی و دارایی: اخذ هر تصمیمی برای معدن همیجان، با نگاه بلند مدت صورت می‌گیرد.

به گزارش یزدفردا: سید احسان خاندوزی در سفر خود به بهاباد در جواب اعتراض مردم به اکتشاف معدن همیجان این شهرستان گفت: اخذ هر تصمیمی برای معدن همیجان، با نگاه بلند مدت صورت می‌گیرد و هویت‌های سنتی و روستایی و بافت‌های فرهنگی در حاشیه قرار نمی‌گیرد.

سید احسان خاندوزی تصریح کرد: بهای منافع اقتصادی نباید به ضرر مردم و بافت شهر و روستا تمام شود و خواسته‌های مردم و حفظ زیست بوم در اولویت قرار می‌گیرد.

همزمان با سفر هیئت دولت به استان یزد، خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی به شهرستان بهاباد سفر کرد و با دیدار چهره به چهره با مردم این شهرستان، به بررسی مشکلات و مطالبات مردم پرداخت.