زمان : 14 Azar 1404 - 14:24
شناسه : 216798
بازدید : 416
صهیونیسم عامل بسیاری از جنگ‌هاست/ ضرورت پیوند دانشجویان با صنعت برای خنثی‌سازی تحریم‌ها امام جمعه یزد: صهیونیسم عامل بسیاری از جنگ‌هاست/ ضرورت پیوند دانشجویان با صنعت برای خنثی‌سازی تحریم‌ها یزدفردا؛ نماینده ولی‌فقیه در استان یزد، صهیونیسم را عامل بخش قابل توجهی از جنگ‌ها و بحران‌های جهانی دانست و تأکید کرد اتکا به ظرفیت‌های داخلی و پیشرفت علمی، بهترین راه مقابله با دشمنان و بی‌اثر کردن تحریم‌هاست.

به گزارش یزدفردا؛  آیت‌الله محمدرضا ناصری در خطبه‌های نماز جمعه ۱۴ آذر در یزد با اشاره به اهمیت «فرقان» و قدرت تشخیص حق از باطل در شرایط امروز جهان اظهار کرد: در دورانی که تحریف و دروغ فراگیر است، باید با اطاعت از دستورات الهی مسیر صحیح را تشخیص داد تا از آسیب دشمنان در امان ماند.

وی با استناد به آیه «إِن تَصْبِرُوا وَ تَتَّقُوا لا یَضُرُّکُمْ کَیْدُهُمْ شَیْئاً» افزود: صبر و تقوا، نقشه‌های دشمن را بی‌اثر می‌کند و مسلمانان باید در برابر فشارها ایستادگی کنند.

خطیب جمعه یزد با اشاره به نقش صهیونیسم در ایجاد نابسامانی در جهان گفت: صهیونیست‌ها در بسیاری از جنگ‌ها و مصائب نقش مستقیم داشته‌اند و هدف آن‌ها تضعیف ملت‌هاست.

آیت‌الله ناصری با مرور مقاومت ملت ایران در دوران دفاع مقدس و سایر بحران‌ها ادامه داد: اتکا به خداوند و ایستادگی ملت، همواره توطئه‌ها را خنثی کرده است و نباید در برابر قدرت‌های ظاهری دشمن دچار تردید یا عقب‌نشینی شد.

وی راه چیره شدن بر تحریم‌ها را اتکا به دانش، نوآوری و روحیه جهادی دانست و گفت: توسعه داخلی در حوزه صنعت و عمران، دشمن را از اعمال فشار ناامید می‌کند.

امام جمعه یزد در بخش پایانی سخنان خود خطاب به دانشجویان تأکید کرد: دانشجویان باید دانش را به صنعت پیوند دهند، جهاد تبیین را تقویت کنند و با مطالبه‌گری هوشمندانه پیام پیشرفت ایران را به جهانیان برسانند.