مدیرکل تعاون وپشتیبانی وزارت آموزش وپرورش گفت:یزدیها قانع و پرتلاش هستند و خوشبختانه کمترین آمار اعتراض و شکایت نوروزی در سراسر کشور مربوط به استان یزد است.
خبرنگار یزد فردا === اعظم السادات میر جلیلی === فرشید سیاری در بازدید یکی از مرکز اسکان نوروزی فرهنگیان استان یزد واقع در مدرسه شهید اسلامپور شهر شاهدیه ، افزود: مجموعه آموزش و پرورش استان یزد با تلاش شبانه روزی و نظم خوبی که داشته تا کنون کمترین شکایات را دارد و امیدورایم این روند در نقاط دیگر کشور نیز تکرار شود.
وی ادامه داد: مجموعه آموزش و پرورش در سراسر کشور بدون کمترین چشمداشت ویصورت شبانه روزی به مردم و بویژه فرهنگیان خدمت رسانی نموده ودر خدمت اقشار مختلف بوده است.
مدیرکل تعاون وپشتیبانی وزارت آموزش وپرورش گفت: آموزش و پرورش با داشتن نیمی از کارکنان شاغل و بازنشسته دولت وظیفه خود میداند با بهرهگیری از ظرفیت 180 مرکز رفاهی و خانه معلم، 300 اردوگاه، 50 مرکز تربیت معلم و 10 هزار آموزشگاه، شرایط نسبتاً مطلوبی را برای رفاه فرهنگیان و مسافران نوروزی فراهم کند.
سیاری افزود: افزایش 10 درصدی سفرهای نوروزی طی سال 93 پیش بینی شده که 20 هزار نفر به عنوان عوامل اجرایی آماده خدماترسانی شبانه روزی به این مسافران هستند.
مدیر کل آموزش و پرورش استان یزد نیز در این بازدید گفت: در سال جاری علاوه بر مراکز رفاهی ، افزون بر 4 هزار و 600 کلاس در بیش از 430 مدرسه استان برای اسکان مسافران نوروزی اختصاص داده شده است .
احمد شیرزاد اظهار داشت: 1250 نفر در 15 پایگاه کار ارائه خدمت به میهمانان فرهنگی را در استان یزد به عهده دارند و در صورت نیاز برای اسکان مسافران در ورزشگاهها یا مراکز دیگر نیز پیش بینی لازم اندیشیده شده است.
در این بازدید صابری رئیس آموزش و پرورش ناحیه یک یزد و جمعی از مسئولان ستاد اسکان نوروزی فرهنگیان آموزش و پرورش استان یزد گزارشی از اقدامات انجام شده ارائه نمودند.