در جلسه مشترک با کارکنان دانشکده پزشکی علی بن ابیطالب
دکتر اسلامی : خدمت صادقانه و تکریم دانشجو موجب جذب دانشجو می شود
یزدفردا" سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد که جلسات متعدد خود را با حوزه های مختلف دانشگاه ادامه می دهد نشستی صمیمانه با مدیران، اساتید و کارکنان دانشکده پزشکی علی بن ابیطالب این واحد دانشگاهی برگزار کرد .
در ابتدای این جلسه دکتر سید علی محمد سادات اخوی رئیس دانشکده پزشکی واحد یزد ضمن خیرمقدم و تبریک انتصاب دکتر محمد رضا اسلامی به ریاست واحد جامع یزد ، گزارشی از عملکرد و فعالیت دانشکده پزشکی علی ابن ابیطالب را ارائه نمود .
در ادامه دکتر بشر دوست عضو هیات علمی دانشکده پزشکی مبا حثی در مورد پژوهش مطرح و نگاه و توجه ویژه به امر پژوهش را ضروری دانست. وی پویایی در علم و به روز بودن را شرط اسا سی ولازم یک مدرس بیان کرد واظهار امیدواری کرد : انتشار مجله تخصصی در زمینه پزشکی را در آینده نزدیک شاهد باشیم.
درادامه جلسه دکتر قریشیان معاون آموزشی دانشکده پزشکی گزارشی از وضعیت اعضای هیات علمی و دانشجویان و همچنین دکتر شجری معاون پژوهشی دانشکده و خانم دکتر امیریان مدیر گروه پرستاری گزارشی از حوزه تحت نظارت خود را ارائه کردند .
در ادامه دکتر اسلامی ضمن آرزوی غفران الهی برای مرحوم آیت الله معزالدینی واقف مجموعه دانشکده پزشکی ارتقا سطح کیفی دانشکده ،تعمیر در فضای دانشکده و ایجاد شادابی را از اولویت هایی دانست که بایستی مد نظر باشد .
دبیر هیات امنای استان یزد اظهار داشت : احترام به دانشجو و توجه به کیفیت اصل و سرلوحه کار مدیران دانشگاه می باشد . وی اضافه کرد : به عقیده من خدمت صادقانه و تکریم دانشجو موجب جذب دانشجو خواهد شد .
وی در پایان ضمن قدر دانی از زحمات و تلاش های صورت گرفته در این دانشکده برای پرسنل و مجموعه آن آرزوی موفقیت نمود .
> مطلب این صفحه را به زبان دلخواه خود ترجمه کنید
این خبر را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
|
|
|
|
|
|
|