اختتامیه همایش ملی گرافیک و کاریکاتور آب و تراب با حضور مسئولین استان یزد و معرفی نفرات برتر جشنواره در محل خانه ابریشمی یزد برگزار شد.
دبیر اجرایی همایش در ابتدای مراسم، گفت: همایش ملی آب و تراب پیوند هنر و خانواده است و در این همایش استقبال بسیار خوبی از سوی هنرمندان صورت گرفت.
حمیدرضا صالحیه با اشاره به آثار ارسالی جشنواره، افزود: در این همایش ۴۳۵ اثر به دبیرخانه ارسال شد که 195 اثر در بخش پوستر و 212 اثر در بخش کاریکاتور بود.
وی خاطرنشان کرد: بیشترین آثار ارسالی از استان تهران با ۸۲ اثر در بخشهای مختلف بوده و مشهد با ۴۱ اثر، اصفهان با ۴۰ اثر و استانهای یزد و کرمانشاه نیز به ترتیب در رتبههای بعدی قرار دارند که پس از بازبینی آثار، اثرهای راهیافته به بخش مسابقه توسط داوران قضاوت شدند.
لازم به ذکر است این همایش با حمایت اداره کل ورزش و جوانان استان یزد، دفتر امور اجتماعی استانداری یزد و توسط موسسه فرهنگی هنری توسعه آسمان هنر (گروه مارلیک) برگزار شد.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا

جمعه 12,دسامبر,2025