بیش از 1000 کیلوگرم محصول پنیر پیتزای غیر استاندارد تولید شده در شهرستان گلپایگان توسط بازرسین استاندارد شناسایی و معدوم گردید .

بر اساس این گزارش طی بازرسی و نمونه برداری های انجام شده در شهرستان گلپایگان از توابع استان اصفهان ، بیش از 1000 کیلوگرم محصول پنیر پیتزای غیر استاندارد تولید شده ، کشف و جهت آزمون میکروبی به آزمایشگاه استاندارد ارسال شد که پس از حصول نتیجه ، مشخص گردید میزان باکتری های مجاز موجود در محصول مذکور از حد متعارف بیشتر است .

به گفته مسئول روابط عمومی اداره کل استاندارد استان اصفهان ، لزوم رعایت استاندارد ها و تضمين كيفيت و سلامت به عنوان مسئله اي كليدي براي رقابت در صحنه صنايع غذايي و بقاي توليد كنندگان مواد غذايي مختلف حايز اهميت مي باشد و از سویی مطالبه ی جدی مصرف کنندگان مواد غذایی ، مسئولیت سازمان استاندارد را در قبال سلامتی و امنیت خاطر آنان متمایز و برجسته می نماید . لذا برخورد با تولید کنندگان و عرضه کنندگان کالاهای فاقد کیفیت و مغایر با ویژگی های استاندارد های ملی در اولویت فعالیت های این اداره کل قرار دارد .

  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا