در جلسه مشترک مسئولین درمان و مسئولین روابط عمومی بیمارستانهای استان، بر اهمیت اطلاع رسانی در مورد نحوه اجرای طرح تحول نظام سلامت به مردم تاکید شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یزد: دکتر حسین زارع در این جلسه ضمن تاکید بر نقش روابط عمومی در اطلاع رسانی به مردم در مورد این طرح گفت: طرح تحول نظام سلامت با هدف جلب رضایت مردم، پزشکان و پرستاران و دولت آغاز به کار کرده است.
دکتر زارع افزود: به فرموده مقام معظم رهبری، بیمار وقتی وارد بیمارستان میشود غیر از بیماری نباید دغدغه دیگری داشته باشد و این طرح دقیقا برای همین هدف اجرا می شود.
وی از مسئولین روابط عمومی بیمارستانهای استان خواست در اطلاع رسانی به مردم تمام همت خود را به کار گیرند.
نیکوکاران مدیر کل روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی نیز با حضور در این جلسه گفت: اجرای طرح تحول نظام سلامت حق مردم و وظیفه دولت است. روابط عمومی موظف است گزارش لحظه به لحظه از اجرای این طرح را در اختیار مردم قرار دهد.
گفتنی است این جلسه با حضور مدیر درمان، مدیرکل روابط عمومی، مدیران امور بیمارستانها و دفتر پرستاری و در نهایت مسئولین روابط عمومی بیمارستان های استان در معاونت درمان دانشگاه برگزار شد.
مطلب این صفحه را به زبان دلخواه خود ترجمه کنید
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا

جمعه 26,ژوئن,2026